CREATIE AUDIO VIDEO

creatie audio video
Eveniment-corporate-audiv

Creatie Audio Video

     Pasiunea pentru mixajul audio-video si munca in echipa aduc ca rezultat un atu, pe care i-l vom folosi ori de cate ori avem ocazie.

   Compania noasta ofera pachetul complet de design audio-video pentru locatii teatrale, spectacole, hoteluri, locatii in aer-liber. Arhitectii, constructorii si designerii de interior asigura setul optim pentru cadrul audio-video perfect. Acestia integreaza conceptul audio-video in proiectul de start construind planuri CAD si ulterior asigura implementarea in locatie.

    Avem o stransa legatura cu partenerul nostru Onscreen si oferim clientilor corporate si nu numai, crearea unui content personalizat, dedicat si unic din toate punctele de vedere. Materialul va contine un video prezentare, o grafica animata, un sunet unic, o coloana sonora in tema, totul intr-un decor personalizat.

   Onscreen concepe proiecte de marketing online, video prezentare, grafica si solutii inovative pentru afacerea ta. Au un site explicativ si foarte atractiv, recomandam cu incredere o vizita la www.onscreen.ro

Contacteaza-ne la office@audiv.ro sau la 0743080903