EVENIMENTE CORPORATIVE

.
evenimente corporative
audiv studio 036

Evenimente Corporative

Organizarea unui eveniment de succes pentru AUDIV incepe de fiecare data cu o discutie deschisa si are intodeauna la baza ideea ta.
Cu cat ne prezinti mai multe informatii despre structura proiectului tau, cu atat iti putem oferi mai multe idei pentru implementare. Este atat de simplu……Tu aduci informatia, noi iti oferim solutia si tot suportul necesar.
Experienta ne-a demonstrat ca in cadrul oricarui eveniment, mesajele nu sunt transmise intregii audiente fara ajutorul unui sunet de calitate. Este esential ca informatia sa ajunga atat la persoana din fata speaker-ului, cat si la cei din ultimul rand.
Astfel, cu o implicare activa pe tot parcursul eventimentului si focusati constant pe calitatea serviciilor oferite, echipa AUDIV creaza mediul perfect pentru desfasurarea evenimentelor.

Ne remarcam printr-o experienta bogata in spectacole internationale Broadway, pe teritoriul Statelor Unite si nu numai, asigurand designul audio video dar si al luminilor de scena, la o calitate net superioara.

In colaborarile noastre putem enumera spectacole ca Blue Man Group, Legends in Concerts, Rock of Ages, Burn the Floor, Howl at the Moon, Second City .
Mixul face diferenta, cea ce inseamna personal calificat, dedicat fiecarui serviciu. Inginerul de sunet va asigura ambientul audio, calitatea vocii, mixajul instrumentelor si va mentine o comunicare permanenta cu trupa, raspunde cu rapiditate si profesionalism celor mai exigente cerinte.
Operatorul de lumini va creiona, cu ajutorul intrumentelor, un ambient artistic, personalizat evenimentului, dar in acelasi timp va contribui in mod egal la mixul audio-video, oferind publicului spectacol vizual in sincron cu muzica, in functie de desfasurarea evenimentului.
Cunoastem in detaliu piata din Romania, fapt pentru care suntem hotarati sa mentinem un standard de calitate al serviciilor, oferind clientilor pret avantajos, echipament de ultima generatie, inovatie si profesionalism.

Contacteaza-ne la office@audiv.ro sau la 0743080903