INREGISTRARI VOICE OVER

voice over
audiv studio 004
audiv studio 001

Inregistrari Voice Over

Desigur , poti conecta un microfon la calculator si apasa REC. Daca ai sti ce faci ti-ai da seama ca pierzi timpul si nu are sens sa inregistrezi nici macar o mesagerie vocala la telefon, chiar daca scopul era inregistrarea unui tutorial de vanzari sau o reclama la radio.

Un poster pe spate, o camera obisnuita si un microfon fals te-ar face un reporter de succes, pana la urma imaginea este importanta.

Avem un respect enorm pentru toti amatorii de pretutindeni si ne lovim in fiecare zi de inregistrari de joasa calitate, dar vom fi sincer, pretul mic inseamna calitate proasta si este dovedit.

Ironia sortii este ca aceste inregistrari vor fi auzite de sute,mii sau chiar milioane si atunci imaginea ta nu va mai avea nici o importanta daca nu esti clar inteles.

Audiv Studio cauta in permanenta voci talentate . Colaboram cu televiziuni si radiouri din toata Romania si SUA pentru inregistrari Voice-Over , traduceri si nu numai.

Studioul nostru este dotat cu echipament dedicat aplicatiilor de inregistrare voice, voice-over, live band, etc. Suntem in ton cu tehnologia si investim in microfoane de calitate, rezultatele fiind pe masura.

Printre vocile de succes inregistrate de Audiv, regasim artistul Broadway Matt Ban, voce Rock of Ages (musical), voice over cu experienta de peste 15 ani din NYC . Regasim sample-uri pe pagina Soundcloud a companiei Audiv.

Audiv Studio accepta sample-uri de voce la adresa de email studio@audiv.ro. Daca vei fi chemat la studio, ne vom asigura ca drepturile tale iti sunt respectate dpdv legal iar vocea ta sa aiba impact.

Suntem in cautare de personaj cu  voce calda, vorbitor(e) de limba engleza, avansat, cu sau fara experienta de voice-over.

Va rugam trimite-ti sample-uri la studio@audiv.ro

Vino cu proiectul la audiv si ne vom dedica toata pasiunea pentru calitate, materialului tau. Chiar daca ai un video calitativ, te putem ajuta sa aduci vocea in fata, sa fi perfect inteles.

Avem un personal calificat, recunoscut pe plan international, gata sa ajute in orice fel. Stim ce facem, ne pasa despre produs cu adevarat si vom face o treaba excelenta. Mai simplut de atat cat poate fi ?

Mediul de inregistrare face o mare diferenta. O inregistrare intr-o camera obisnuita va avea o reverberatie, indiferent, daca aceasta este facuta printr-un microfon sprofesional. Inregistrarile vocal-muzicale difera de cele de voce acestea avand o dinamica aparte, mesajul fiind transmis precis.

Contacteaza-ne la studio@audiv.ro pentru o programare.