VIDEO MAPPING

video mapping

Video Mapping

Mapping-ul a devenit in ultimii ani un mod unic de prezentare. Indiferent de forma aleasa, tehnologia ne permite proiectarea unei grafici personalizate pe un obiect, cladire, macheta sau orice forma aleasa de catre client.
Cu ajutorul unor proiectoare de ultima generatie, pasiunea designerului nostru si maiestria de care dam dovada, vom crea din prezentarea dumneavoastra sau produsul dorit, un content unic, transpus intr-o alta dimesiune 3D.
Mapparea impune o cunoastere in amanunt a produsului pentru crearea unei grafici de inalta rezolutie si content unic.

O companie de succes are intotdeauna o prezentare unica, urmata de un cocktail party de socializare. Audiv ofera ca serviciu crearea contentului de prezentare in format audio-video sau power point .
Experienta ne demonstraza ca un produs bine prezentat vinde cu 60 % mai mult decat unul similar fara a fi introdus intr-un cadru focusat.
Cu toti ne amintim de aparitia primului smartphone si evenimentul de lansare, compania (nu dam nume) ulterior clasandu-se pe locul 1 in lume in top vanzari, lansarea produsui fiind cel mai important din lantul succesului ulterior.
In functie de bugetul oferit vom face tot posibilul ca prezentarea ta sa creeze efectul wow pentru audienta si clienti.
Suntem deschisi oricaror discutii si promitem sa oferim inovatie, pasiune si profesionalism, iar celor mai secretosi le vom oferii confidentialitatea noastra, garantata.

Vezi Portofoliu

Contacteaza-ne la office@audiv.ro sau la 0743080903